ESWC Finaal toimub 05.30 hommikul

ESWC korraldajad on küll toredad: ajavad meid kell 05.30 meie aja järgi üles, et meie saaksime vaadata finaali; siiski pole hullu, kindlasti tulevad demod.

ESWC Suur Finaal toimub 25.-27. augustil Ameerikas, San Jose konverentsikeskuses. Kolm päeva pakuvad meile maailma top tiimid põnevaid lahinguid.
Graafik:

Monday 25th of August

10:00PST/19:00CET – Group stage 1, Round 1 Male
11:00PST/20:00CET – Group stage 1, Round 2 Male
12:00PST/21:00CET – Group stage 1, Round 3 Male
14:30PST/23:30CET – Group stage 1, Round 4 Male
15:30PST/00:30CET – Group stage 1, Round 5 Male
18:00PST/03:00CET – Group stage 2, Round 1 Male
18:00PST/03:00CET – Group stage 1, Round 1 Female
20:00PST/05:00CET – Group stage 2, Round 2 Male
20:00PST/05:00CET – Group stage 1, Round 1 Female
21:00PST/06:00CET – Group stage 2, Round 3 Male
21:00PST/06:00CET – Group stage 1, Round 3 Female

Tuesday 26th of August

10:00PST/19:00CET – Quarter Finals Male
10:00PST/19:00CET – Group stage 2, Round 1 Female
11:00PST/20:00CET – Group stage 2, Round 2 Female
12:00PST/21:00CeT – Group stage 2, Round 3 Female
14:00PST/23:00CET – Semi Finals Male
15:30PST/00:30CET – Semi Finals Female
18:00PST/03:00CET – Bronze Match Male
19:30PST/04:30CET – Bronze Match Female
20:30PST/05:30CET – Grand Final Male

Wednesday 27th of August

09:00PST/18:00CET – Grand Final Female
13:00PST/22:00CET – Awards Ceremony

Nagu näha graafikust toimub finaal meie aja järgi 05.30 hommikul.

Jää Gaming.ee-ga, et saada veel uudiseid ESWC Finaalidest.

Hetkel kommentaare ei ole. Sul on võimalus olla esimene!
Lisa kommentaar:




Kliendid meist:
Paul, Tallinn
Suur tänu meeldiva koostöö eest, sain lapsele jõulukingi kiirelt ja lihtsalt kätte. Soovitan ka teistele

Marju, Saaremaa
On tunda, et kauplus hoolib oma kliendist. Tellitud tooted saabuvad kiiresti ja eriti tunnetan seda siis, kui küsimuse küsin (mitu korda olen seda teinud) ja saan vastu väga sõbralikus toonis selgitused ning soovituse alati pöörduda, kui tarvis.

Marika, Tartu
Aitäh, et olete abiks mänguvalikul!
Gaming.ee kommuunid:
Ühine Gaming.ee Facebook'i kommuuniga Gaming.ee Facebookis!
Ühine Gaming.ee Steami kommuuniga
Gaming.ee STEAM'is!!
Videod
YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image YouTube Preview Image
Kes on lehel
1 kasutaja sellel lehel.
Kasutajad: %GUESTS_SEPERATOR%1 külastaja%BOTS_SEPERATOR%
Reklaam
Partnerid
Wortex-Gaming